Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII


Site-ul este operat de societatea URBAN INTERMODAL SRL înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J15/341/2016, având codul fiscal RO 35924872.


S.C.URBAN INTERMODAL SRLL Poate vinde produse on-line, conform legislatiei in vigoare sau comanda se poate face prin email sau telefonic in cazul in care pretul produsului nu este afisat. Prezentul site este un site de informare, cosul de cumparaturi avand doar rolul de a va permite sa ne transmiteti mai simplu si mai rapid ce produse doriti sa comandati.

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu informativ, descrierile si pozele aferente produselor fiind cu titlu informativ. Preturile, descrierile si detaliile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, si nu creeaza obligatii contractuale intre E-Gross  si vizitatorii site-ului.


Preturile, descrierile produselor, pozele, manualele tehnice si orice alte informatii prezentate pe site se pot schimba in orice moment, fara notificare prealabila.


Important:


Produsele care nu au preturi afisate sau au pret "zero",sunt trimse fiind o cerere de oferta 

dupa care veti primi UN E-mail cu preturi prin factura proforma.


Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Prin folosirea site-ului utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratori ai societatii. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile in vigoare .